0 Košarica
0 Dodaj obrnjen produkt v košarico Obrnjeni
PRIDOBIVANJE DELOVNIH DOVOLJENJ ZA TUJE DRŽAVLJANE.

Postopek pridobivanja delovnega dovoljenja v Sloveniji je lahko zapleten.

Pri BetaFinance vam to pot olajšamo s celovitimi storitvami v zvezi z delovnimi dovoljenji. Naša izkušena ekipa skrbi za zapletene postopke izdaje dovoljenj in zagotavlja brezskrbno izkušnjo. Ne glede na to, ali želite zaposliti mednarodne talente ali zagotoviti dovoljenja za svojo obstoječo ekipo, smo vam na voljo za pomoč. Raziščite naše storitve izdaje delovnih dovoljenj in svoji ekipi zagotovite nemoten prehod v slovensko delovno okolje.

DELOVNO DOVOLJENJE ZA PREDSTAVNIKA PODJETJA

Različni pogoji in dokazila za pridobitev delovnega dovoljenja za zastopnika - tujca, če podjetje še ne posluje 6 mesecev, in če podjetje posluje vsaj 6 mesecev.

Pišite nam
DOVOLJENJE ZA ZAPOSLITEV VEČINSKEGA LASTNIKA PODJETJA V SLOVENIJI

Dovoljenje za zaposlitev večinskega lastnika podjetja (npr. če sta dva lastnika - ustanovitelja, je do tega dovoljenja upravičen tisti, ki ima večinski delež, npr. 51 %).

Ko izdelke in storitve svojega podjetja opišete z lastnimi besedami, prevzamete odgovornost za to, kako jih dojemajo vaše stranke in deležniki. Vaši opisi izdelkov in storitev, ki jih ponujate, bodo odvisni od vašega občinstva in od tega, kaj želite doseči.

Pišite nam
DELOVNO DOVOLJENJE ZA ZAPOSLITEV TUJCA

Dovoljenje za zaposlitev se izda pod pogojem, da v evidenci Zavoda za zaposlovanje ni ustreznih domačih brezposelnih oseb oziroma oseb, ki so glede pravic iz delovnega razmerja izenačene z državljani Republike Slovenije.

Opravljamo tudi storitve za podaljšanje dovoljenja za zaposlitev oziroma delovnega dovoljenja.

Pišite nam
DOVOLJENJE ZA PREBIVANJE

Samo delovno dovoljenje ne zadostuje za prijavo prebivališča tujca v Sloveniji, temveč potrebuje dovoljenje za prebivanje. Dovoljenje za prebivanje uredi konzularno predstavništvo Republike Slovenije v državi izvora tujca - državljana tretje države. Šele nato lahko tujec začne delati ali se zaposli v Sloveniji. BetaFinance d.o.o. vam pri tem lahko pomaga, saj vam svetujemo in pomagamo pri pridobitvi vse potrebne dokumentacije, ki jo za pridobitev delovnega dovoljenja zahteva Republika Slovenija.

Pišite nam
Zaposlovanje tujcev in pridobivanje delovnih dovoljenj Pridobivanje delovnih dovoljenj za tujce Čeprav se delovna dovoljenja običajno izdajajo na podlagi vloge delodajalca, se v nekaterih primerih izdajo tudi na zahtevo tujca.

Petra Kovačič

Ekipa BetaFinance je strokovna, zanesljiva in vedno pripravljena pomagati. Bistveno so poenostavili naše finančne procese ter zagotovili jasnost in učinkovitost, kar je naše poslovanje poganjalo naprej.

Franci Zgonc

BetaFinance je že od našega prvega sodelovanja pokazal globoko razumevanje slovenskega trga, zaradi česar je bil naš vstop na trg gladek in brez težav. Njihovo strokovno znanje je neprimerljivo in smernice, ki smo jih prejeli, so bile neprecenljive.

Anja Novak

Partnerstvo z BetaFinance je za naše podjetje spremenilo pravila igre. Njihovo poglobljeno poznavanje lokalnih predpisov in pozorne storitve so nam pomagali prebroditi številne potencialne ovire in nam zagotovili nemoteno poslovanje našega podjetja.

USTANOVITEV PODJETJA V SLOVENIJI

ZAČNI ZDAJ