0 Košarica
0 Dodaj obrnjen produkt v košarico Obrnjeni

Politika zasebnosti

1. Uvod

Dobrodošli na BetaFinance.si. Zavezani smo k varovanju vaših osebnih podatkov in vaše pravice do zasebnosti. Če imate kakršna koli vprašanja ali pomisleke glede naše politike ali naših praks v zvezi z vašimi osebnimi podatki, nam pišite na betafinancedoo@gmail.com

2. Katere podatke zbiramo

Zbiramo osebne podatke, ki nam jih prostovoljno posredujete, ko izrazite zanimanje za pridobitev informacij o nas ali naših izdelkih in storitvah, ko sodelujete v dejavnostih na BetaFinance.si ali kako drugače stopite v stik z nami.

Osebni podatki, ki jih zbiramo, so odvisni od konteksta vaše interakcije z nami in BetaFinance.si, vaših odločitev ter izdelkov in funkcij, ki jih uporabljate. Osebni podatki, ki jih zbiramo, lahko vključujejo naslednje:

Osebne podatke: Zbiramo imena, e-poštne naslove in druge podobne podatke.

Plačilni podatki: Podatki o plačilih: Vključujemo podatke o plačilih, ki jih posredujemo na računalniku: Zbiramo podatke, ki so potrebni za obdelavo vašega plačila, če opravljate nakupe, na primer številko vašega plačilnega instrumenta (kot je številka kreditne kartice) in varnostno kodo, povezano z vašim plačilnim instrumentom.

3. Kako zbiramo podatke

Vaše podatke zbiramo predvsem prek obrazcev, ko se prijavite na storitve ali stopite v stik z nami. Uporabljamo tudi piškotke, da bi razumeli, kako uporabljate naše spletno mesto.

4. Zakaj zbiramo informacije

Osebne podatke, zbrane prek spletnega mesta BetaFinance.si, uporabljamo za različne poslovne namene, opisane v nadaljevanju:

Za izpolnjevanje in upravljanje vaših naročil

Za zagotavljanje in olajšanje zagotavljanja storitev uporabniku

Za odgovarjanje na poizvedbe uporabnikov/ponujanje podpore uporabnikom

5. Kako uporabljamo informacije

Na kratko: Vaše podatke obdelujemo za namene, ki temeljijo na zakonitih poslovnih interesih, izpolnjevanju naše pogodbe z vami, izpolnjevanju naših zakonskih obveznosti in/ali vašem soglasju.

Osebne podatke, zbrane prek BetaFinance.si, uporabljamo za različne poslovne namene, opisane v naših pravilih in zakonskih pravicah.

6. Kako delimo informacije

Podatke delimo le z vašim soglasjem, zaradi upoštevanja zakonov, zaščite vaših pravic ali izpolnjevanja poslovnih obveznosti.

7. Kako shranjujemo in varujemo informacije

Vaše osebne podatke želimo zaščititi s sistemom organizacijskih in tehničnih varnostnih ukrepov, vključno s šifriranjem in varnimi strežniki.

8. Pravice in izbire uporabnikov

V skladu z uredbo GDPR imate pravico do dostopa, popravka, prenosa in izbrisa svojih podatkov ter pravico do omejitve in ugovora določeni obdelavi svojih podatkov. Te pravice lahko uveljavljate tako, da se obrnete na nas na naslov betafinancedoo@gmail.com.

9. Kako stopiti v stik z nami

Če imate vprašanja ali pripombe v zvezi s tem pravilnikom, nam lahko pošljete elektronsko sporočilo na naslov betafinancedoo@gmail.com ali po pošti na naslov

Betafinance d.o.o., Kidričeva 13d, 1236 Trzin, Slovenija

10. Posodobitve te politike zasebnosti

To politiko zasebnosti lahko občasno posodobimo. Posodobljena različica bo označena s posodobljenim datumom "Revidirano", posodobljena različica pa bo začela veljati takoj, ko bo dostopna.

Če bistveno spremenimo to politiko zasebnosti, vas lahko o tem obvestimo tako, da na vidnem mestu objavimo obvestilo o takšnih spremembah ali vam neposredno pošljemo obvestilo. Priporočamo vam, da pogosto pregledujete ta pravilnik o zasebnosti, da boste obveščeni o tem, kako varujemo vaše podatke.